Poliția jubilează! Interlopii din Oradea și cei din Clanul Sportivilor se bat în block - uri pe Facebook - VIDEO


Interlopii din ziua de azi au ajuns să își de-a block pe Facebook, fiind apuse zilele in care erau răfuieli in stil mafiot pe strada. 

Zilele trecute Romulus Markovics, zis Romi Neguș, liderul interlopilor din Oradea, i-a amenințat pe locotenenții lui că le da block pe Facebook, daca mai discuta cu Mircea Balus, liderul Clanului Sportivilor din București. Mafiotul din București a replicat cu aceeași arma, astfel că răfuiala s-a mutat in mediul virtual, spre liniștea polițiștilor, care stau in birou și îi monitorizează. 

Romulus Markovics era pregătit în 16 februarie să plece cu 120 de gealați spre Capitala, dar poliția i-a interceptat la Izvorul Crisului, în parcare. Între ei era și Romulus Markovics, care a spus că mergeau la o înmormântare. "Noi am fost în zonă, dar pentru că am vrut să mergem la Turda, o înmormântare. Ştiu că s-ar fi găsit pe la unii pistol cu bile, topoare... Nu ştiu la cine şi e treaba lor", a declarat Neguş, confirmând, însă, faptul că e supărat pe naşul său de cununie. "M-am certat cu el, da, dar e naşul meu, poate ne vom împăca", a mai spus Markovics.

Oradeanul a trecut la amenințări pe YouTube: "Prietenii astia ai mei din tara sa stiti toti, chiar toti, ca nu mai sunt prieten cu Mircea Nebunu'. Pe mine sa nu ma mai sunati pentru Mircea Nebunu'... ca a facut asa, ca a facut asa... ca nu ma mai intereseaza.

Cei de la Oradea, fratii mei, nu umpluturile, toata lumea sa-i dati block. Daca va prind pe vreunul ca il aveti la "prieteni", va mutati la Bucuresti, in Berceni.

Bock. Va las o ora, doua sa nu ziceci ca nu v-am spus. Si il blocati toti. Si cei de acolo din jur, din Bucuresti. Eu nu am ce sa-ti reprosez tie, Mircea, prietenia noastra s-a terminat pentru totdeauna. pentru ca nu ai cuvant.

Pentru ca esti nasul meu inchidem ochii dar stricam prietenia.

Toti sa-l blocati pe Mircea Nebunu. Daca nu-l blocati sa ramaneti prieten cu el", a transmis Romulus Markovics pe canalul sau de Youtube.

Mircea Nebunu a replicat ce aceeasi arma, astfel că poliția a reușit să scape de conflicte, pentru că interlopii se bat pe Facebook.

Un alt lider al clanului Sportivilor este Marius Alecu, zis Bebino, interlopul care a fost la un pas de moarte anul trecut dupa ce a fost batut de un rival in cartierul Tei Boboc din Bucuresti.

In mai 2020, Alecu i-a declarat razboi lui Mircea Nebunu. Se pare ca Marius Alecu a fost deranjat de faptul ca Mircea Nebunu se afisa cu un anume Chioru, cel care i-a fost prieten bun lui King Kong din Berceni si care, culmea, l-ar fi insotit in Tei Boboc, când a fost înjunghiat.

Foto: Romi Neguș (dreapta) și Mircea Nebunu, la nunta interlopului din Bihor

Comentarii Facebook