Pe lângă ”idioții” Europei, acum suntem și trișori. Grecii verifică certificatele de vaccinare emise în România și Bulgaria


Grecia verifică vaccinările cetățenilor săi făcute în Bulgaria și România, existând suspiciunea că acestea sunt fictive, iar certificatele de vaccinare sunt false.

Presa din Grecia, care citează surse oficiale, scrie că mai mulți cetățeni din nordul țării ar avea certificate contrafăcute din Bulgaria, în condițiile în care în această țară a crescut numărul reclamațiilor împotriva medicilor de familie - cei care fac vaccinarea anti-Covid în Bulgaria - care eliberează certificate de vaccinare cu datele unor cetăţeni care nu au primit dozele corespunzătoare de vaccin. În același timp, Bulgaria doboară record după record în ceea ce privește mortalitatea din cauza coronavirusului în Uniunea Europeană şi zilnic raportează un număr mare de îmbolnăviri, fiind ţara cu cei mai mulţi ”negaţionişti”.

Potrivit mărturiei unui ”intermediar” difuzată la ERT, pentru doar 300 de euro și o scurtă vizită la Sofia, se poate obține un Certificat european de vaccinare.

Oficialii greci au spus că vaccinările grecilor care par să fi fost făcute în străinătate, și anume în Bulgaria și România, au intrat la microscop, iar dacă acestea se dovedesc a fi fictive.

Atât în ​​Bulgaria, cât și în România, au existat relatări ample despre cât de ușor se poate obține un astfel de document.

Din 21 octombrie, în Grecia, pentru accesul la cafenele, hoteluri, săli de concert, muzee și piscine trebuie ”Certificatul verde de vaccinare”.

Comentarii Facebook