Vineri 31 Martie

Patru tineri au încins un grătar în balcon și l-au scăpat de la etajul opt. Acesta a căzut pe o mașină din parcare


Patru tineri au vrut să „grătărească” pe balconul locuinței unuia dintre ei, dar în loc de mici încinși, cei patru s-au ales cu o amendă binemeritată, duminică, 15 mai. Tinerii au încins un grătar improvizat pe un balcon aflat la etajul opt, iar obiectul metalic a căzut pe o mașină parcată lângă imobil. 

Petrecerea a fost spartă de un echipaj de jandarmi aflați în patrulare. Chiar înainte ca aceștia să intervină, petrecăreții au scăpat grilajul de la înălțime. Din fericire, nu se afla nimeni prin împrejurimi când acesta a picat de la înălțime. 

Jandarmii din Focșani l-au amendat pe unul dintre participanți cu 200 de lei și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală.

Seara trecută, în jurul orelor 19.00, un echipaj de jandarmerie, aflat într-o misiune de ordine publică, a observat în balconul unui bloc de pe bulevardul Unirii din Municipiul Focşani, un grup de patru persoane ce ascultau muzică la intensitate mare. În momentul în care echipajul de jandarmi se pregătea să intervină, unul dintre tineri a scăpat un grill metalic de la balcon, obiect ce în cădere a spart luneta unui autoturism aflat în parcare”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Vrancea, notează Jurnal de Vrancea.

La fața locului și-a făcut apariția unul dintre tinerii petrecăreți, care a recunoscut că este grill-ul său și l-a scăpat din greșeală de la balconul apartamentului. Jandarmii l-au sancționat pe bărbat cu amendă în cuantum de 200 lei pentru tulburarea liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat și i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere, bărbatul și documentele procedurale fiind predate Poliţiei Municipiului Focşani, pentru continuarea cercetărilor”, au mai transmis aceștia. 

gratar focsani.jpg


Comentarii Facebook