Paramedic ISU, reținut după ce a fost prins că vindea substanțe interzise. Subofițerul era cunoscut drept un angajat exemplar


Situație halucinantă în Iași, unde un angajat al ISU a fost reținut de polițiști, după ce s-a descoperit că, în timpul liber, vindea droguri de mare risc. De mai mulți ani, subofițerul de la ISU Iași avea o viață dublă, pe care a reușit să o țină ascunsă mult timp.

Bărbatul lucra în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași încă din 2007, acolo unde era cunoscut drept un angajat exemplar. El participa la stingerea incendiilor, la misiunile de descarcerare și se implica activ în toate competițiile organizate în cadrul ISU Iași.

Mai mult, el îndeplinea și rolul unui paramedic pe Ambulanța SMURD. Cu toate acestea, în timpul liber, bărbatul vindea, împreună cu alți trei complici, heroină unor clienți fideli, de la care primea sume cuprinse între 50 și 200 de lei.

Totul a ieșit la iveală în urma unei descinderi a procurorilor DIICOT Iași, fiind găsite, în urma perchezițiilor, anumite cantități de droguri, dar și aparate folosite pentru pregătirea și distribuirea substanțelor interzise.

Subofițerul în vârstă de 35 de ani a fost suspendat din funcția pe care o deținea în cadrul ISU Iași și a fost reținut pentru 30 de zile, scrie Antena 3 CNN.

Comentarii Facebook