Gest incredibil al unei românce - Femeia a ales să se căsătorească cu ea însăși: „Un angajament deplin cu mine”


Lavinia Lazăr este o româncă stabilită în Berlin. Femeia în vârstă de aproape 40 de ani a decis să împărtășească cu restul lumii un moment cu totul unic. Aceasta s-a căsătorit cu ea însăși într-o ceremonie privată, înconjurată de mai multe prietene apropiate.

„Am spus  da  și m-am uitat în ochii a douăsprezece femei și a fost mult mai greu decât credeam. Mi-a fost foarte frică”, a declarat Lavinia după ceremonie, potrivit sursei rbb24.de.

Deși mulți oameni judecă acest act de „căsătorie cu sine” ca fiind un gest care dă dovadă de narcisism, pentru Lavinia a reprezentat un pas important în procesul de acceptare și iubire de sine. Ea a descris acest eveniment ca fiind un „angajament deplin cu mine”.

Fiind crescută într-o cultură influențată de religie, filme și povești, Lavinia a simțit întotdeauna presiunea de a se căsători la un moment dat în viața ei.

Înainte de a lua decizia neobișnuită de a se căsători cu sine, ea ar fi avut o relație lungă cu un bărbat, însă această iubire nu s-a putut concretiza în visul ei de a întocmi o familie și un cămin. În loc să renunțe la dorința ei inițială de a se căsători, a hotărât să se căsătorească cu ea însăși, considerând acest eveniment ca fiind o schimbare radicală în viața ei personală.

Pentru Lavinia, căsătoria cu sine reprezintă o chestiune crucială în ceea ce privește acceptarea și iubirea de sine, care poate constitui fundația pentru relații sănătoase cu ceilalți.

„Grija de sine și autocunoașterea sunt bazele pentru a avea relații mai bune”, a povestit românca.

Snapinsta.app_283394913_556313386070201_3681703443748390616_n_1080.jpg

Pentru Lavinia, faptul că s-a căsătorit cu ea însăși nu înseamnă că a renunțat complet la posibilitatea unei relații tradiționale sau la căsătorie. Ea insistă că acest eveniment a fost important pentru a-și înțelege și accepta toate părțile, inclusiv cele pe care nu le consideră „moderne”. Femeia susține că procesul a făcut-o să devină mai curajoasă și că a ajutat-o să poată întreține relații sănătoase cu ceilalți.

Lavinia a mai precizat și faptul că nu toți trebuie să se căsătorească cu ei înșiși pentru a obține o mai bună înțelegere de sine. Cu toate acestea, pentru ea, ceremonia de căsătorie cu sine a fost un gest important, care, consideră femeia, a ajutat-o să-și descopere adevăratul sine și să-l îmbrățișeze.

Comentarii Facebook