„Parada” prostiei online. Hoț român, prins la furat de parfumuri în Anglia, după ce a postat pe TikTok filmulețe cu teancuri de bani-VIDEO


Un hoț de parfumuri român a fost prins în Anglia după ce și-a pus filmulețe cu teancuri de bani pe TikTok.  Bărbatul „specializat” în furturi de parfumuri a fost condamnat la 4 ani și jumătate de închisoare. 

Bogdan Florea, 33 de ani, care locuia în Farnborough, Hampshire, și-a primit pedeapsa pentru mai multe spargeri de parfumerii comise în perioada iulie-septembrie 2021. Românului i s-a luat urma după ce mașina lui a fost localizată în apropierea unei parfumerii sparte. De asemenea, Bogdan Florea nu a fost foarte discret și a postat pe TikTok filmulețe cu teancuri de bani care, într-un final, au atras atenția, scrie BBC.

Săptămâna aceasta, el a pledat vinovat pentru spargere și deținere de documente false, fiind condamnat la 54 de luni de închisoare. De asemenea, autoritățile i-au confiscat 2 mașini.

Polițiștii care i-au percheziționat locuința au găsit 131 de parfumuri scumpe, pe care, cel mai probabil, nu apucase să le vândă. În telefon i-au descoperit nenumărate fotografii cu parfumuri furate, dar și indicații de navigație prin satelit către magazinele sparte. De asemenea, tot în telefon i s-au găsit fotografii cu documente false și mai multe filmări în care bărbatul ținea în mână teancuri de bani, scrie Digi 24. 

Comentarii Facebook