Panică la bordul unui avion! Nu a putut ateriza, din cauza vântului puternic: „Cineva a leșinat!”


Momente de panică în Iași, unde un avion nu a putut ateriza, din cauza vântului puternic. Cursa Londra - Iaşi, cu aproape 200 de pasageri la bord, printre care şi 10 copii, a survolat aeroportul timp de 40 de minute, până când pilotul a decis să renunţe la manevră. Din cauza vântului puternic, aeronava a fost redirecţionată către Bacău, unde a aterizat în siguranţă.

Un avion care zbura ieri pe ruta Londra - Iaşi, a aterizat de urgență pe aeroportul George Enescu din Bacău, din cauza condiţiilor meteo. După 40 de minute de survol deasupra Iaşiului, pilotul a hotărât să întoarcă aeronava din drum. În tot acest timp, la bord, călătorii au intrat în panică, scrie Antena 3. 

Din cauza vântului puternic, o aeronavă ce venea din direcţia Luton nu a putut ateriza pe  pista de la Iaşi, la ora programată - 13.25. Timp de 40 de minute, avionul s-a rotit deasupra oraşului, în încercarea de a ateriza în condiţii de siguranță. Nu a reuşit, aşa că singura soluţie a pilotului a fost redirecţionarea aeronavei pe aeroportul din Bacău", Elena Troia, purtător de cuvânt Aeroportul Internaţional Iaşi.

Din declarațiile pasagerilor, au fost turbulențe pe tot parcursul zborului.

Ne-am învârtit deasupra Iașului timp de o oră. Au fost multe turbulențe, cineva a leșinat. Este o furtună aici. Am aterizat la Bacău”, a spus unul dintre pasageri, potrivit aloiasi.ro

Comentarii Facebook