Sambata 28 Ianuarie

VIDEO - Incendiu la un club. Zeci de oameni au fost evacuaţi: „De când cu Colectiv, doar o scânteie într-un local mă face să mă îndoiesc de siguranță”


Incendiu marți, 21 iunie, seara la un club din Timișoara. În curtea interioară a localului au luat foc mai multe deșeuri. Zeci de oameni au fost evacuați de urgență. Cei prezenți s-au panicat: „De când cu Colectiv, doar o scânteie într-un local mă face să mă îndoiesc de siguranța locului”. 

Distracția mai multor tineri era cât pe ce să se transforme într-o tragedie. Zeci de persoane se aflau într-un club din zona centrală a orașului, unde au luat foc mai multe deșeuri depozitate în curtea localului. 

Focul a izbucnit în curtea interioară a clubului, acolo unde au luat foc mai multe deșeuri. Angajații clubului au văzut flăcările la timp și au alertat autoritățile. Până să ajungă pompierii, oamenii au încercat să stingă focul cu stingătoare și apă adusă de la toaleta localului. 

Și-au riscat viața pentru câteva poze și o filmare: „Alții au stat să facă poze, să filmeze, eu m-am cărat repede că m-am speriat”

Tinerii aflați la petrecere au reușit să fugă la timp din calea flăcărilor, însă unii dintre ei au mai rămas pentru câteva clipe să surprindă imaginipe care, mai apoi, să le posteze pe rețelele de socializare. „De când cu Colectiv, doar o scânteie într-un local mă face să mă îndoiesc de siguranța locului. Alții au stat să facă poze, să filmeze, eu m-am cărat repede că m-am speriat”, a declarat un tânăr prezent la fața locului, potrivit observatornews.ro. 

În urma incendiului, au ars deşeuri reciclabile depozitate în curtea clădirii interioare, iar cel mai probabil, acestea s-au aprins din cauza unei ţigări. Din fericire, incendiul nu a degenerat. Nimeni nu a fost rănit în incendiul de la clubuil din Timişoara.

Comentarii Facebook