Paginile cu review -uri de pe Google Maps, ale magazinelor din Moscova, pline fotografii cu atrocitățile din Ucraina - FOTO


Pentru că informațiile sunt complet blocate în Rusia, oamenii au ajuns să posteze fotografii cu atrocitățile din Ucraina pe paginile cu review-uri ale magazinelor din Moscova, găzduite de Google maps.

Este vorba despre paginile afacerilor locale din Moscova, unde utilizatorii pot posta părerile personale și da note magazinelor. Acolo au început să fie postate fotografii cu distrugerile produse de armata rusă în Ucraina. Aceste fotografii pot fi șterse numai de Google, așa că nu poate interveni cenzura regimului Putin. 

Doctorul Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni, este de origine rusă, a explicat că la televiziunile din Rusia se difuzează numai minciuni. 

Când mă uit la televiziunea națională din Rusia, 1TV ( pervii canal) mi se face rușine de faptul că mă consider rus. Se vorbește despre cum Rusia salvează refugiații ucrainieni loviți de teroriști, despre cum armata rebela din Ucraina ataca avioanele păcii de deasupra Kievului, ajutoare umanitare și chiar și interviuri cu ucrainieni care susțin că îi așteaptă pe ruși să îi salveze. Asta văd rușii la TV. Ce trebuie făcut? De evitat un conflict militar major, dar trebuie impuse cele mai aspre sancțiuni impotriva Rusiei și a oligarhilor lor”, a mai spus acesta. 

Mihail Pautov, medic chirurg rus stabilit în România: „Ești oficial rus? Pa, pa!”

Comentarii Facebook