Miercuri 28 Octombrie

Pacient cu coronavirus, recalcitrant cu medicii care îl îngrijeau: Și-a scos masca și a început să tușească


Un pacient testat pozitiv cu noul coronavirus internat la spitalul Victor Babeș din București a început să fie recalcitrat cu personalul medical care a intrat la el să îl îngrijească. 

Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș, a precizat în direct la un post tv că instituția va reclama comportamentul unui bărbat infectat cu coronavirus, după ce acesta se va vindeca și va fi externat, potrivit realitatea.net.  

Există și persoane care nu au un nivel de educație și de cultură minimă, ca să spun așa, iar când devin pacienți comportamentul lor este ușor de neînțeles. Avem un caz care nu protejează pe cei din jurul lui. I s-a cerut acestei persoane să își pună masca pe față atunci când se intră la el pentru a fi îngrijit. El a avut o stare generală alterată, iar când și-a revenit a fost puțin speriat de ceea ce a văzut. În momentul în care s-a intrat la el să fie îngrijit și-a scos masca și a început să tușească. În momentul în care acest domn se va externa sănătos noi vom reclama acest comportament”, a precizat Emilian Imbri, manager Victor Babeș.

.

Comentarii Facebook