Orașul din România care este imun la prețurile monstru din imobiliare. O garsonieră se vinde cu doar 5.000 de euro: „Prețul este negociabil!”


În ultimii ani, prețurile din piața imobiliară din Cluj și din marea majoritate a țării au continuat să crească. În contextul acestor vremuri, iată că există un oraș în România unde garsonierele ajung să se vândă cu doar 5.000 de euro.

Prețurile exagerate din Cluj nu mai șochează pe nimeni. Chiar în urmă cu câteva luni, spre exemplu, o garsonieră din Mănăștur, cu suprafața de 25 mp era listată pentru vânzare cu prețul de 80.000 euro.

Se pare că pe piață există, totuși, și oferte care se situează la polul opus când vine vorba de preț. Este vorba despre un oraș din județul Caraș-Severin, mai precis Oțelu Roșu. 

otelu rosu.png

În orașul cu aproximativ 10.000 de locuitori, o garsonieră cu o cameră, bucătărie și baie se vinde cu doar 5.000 de euro.

Proprietarul din Oțelu Roșu este dispus chiar și să negocieze pentru garsoniera de 25 mp. Imobilul se află într-un bloc construit în anul 1977 și se vinde cu tot cu mobilă. Este utilată complet, tot ce trebuie să facă noul proprietar este doar să se mute. 

1.png

2.png

3.png

„Vând garsonieră la cheie cu o camera/bucătărie și baie în Oțelu Roșu, strada Tineretului Bl2 cu contract și acte. Mai multe detalii în privat… preț în euro negociabil”, se arată în anunțul publicat de către proprietar.


Comentarii Facebook