Mike Pence va intra în cursa prezidențială împotriva lui Biden și Trump. Fostul vicepreședinte şi-a anunţat candidatura pentru Casa Albă


Fostul vicepreşedinte din mandatul lui Trump şi-a anunţat luni candidatura pentru Casa Albă, potrivit unor documente publicate de Comisia electorală federală (FEC). 

Fosta mână dreaptă a lui Trump va fi unul dintre principalii săi contracandidați în alegerile primare republicane din 2024. 

Potrivit mai multor surse, precum Reuters, conservatorul american va oficializa miercuri, cu ocazia împlinirii vârstei de 64 de ani, intrarea sa în cursa electorală cu un mesaj video, urmat de un miting la Des Moines, în statul Iowa, iar în cursul serii el va fi invitatul postului de televiziune CNN.

Momentan, fostul vicepreședinte care l-a numit ”trădător” pe Donald Trump în urma evenimentelor de la Capitoliu din 2021, reuneşte 3,8% din intenţiile de vot. În comparație, Donald Trump reține 53,2% din aceste intenții, potrivit ultimelor sondaje efectuate de website-ul RealClearPolitics.

Mike Pence se află la mare distanţă şi de guvernatorul statului Florida, care Ron DeSantis, care se bucură de 22,4% din intenţiile de vot. 

Comentarii Facebook