Olandezul acuzat de uciderea fetiței de 11 ani din Dâmbăvița s-a sinucis


Principalul suspect în cazul crimei fetiței de 11 ani din localitatea Gura Suţii, judeţul Dâmboviţa, și-a luat propria viață.

Olandezul suspectat că ar fi omorât fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa s-a sinucis, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Poliţiei.

Ambasada Olandei la Bucureşti a transmis, luni, pe Facebook, că autorităţile olandeze sunt pregătite să le ajute pe cele din România, cu privire la cazul uciderii fetei din Dâmboviţa, caz în care principalul suspect este un cetăţean olandez.

Cu mare regret, Ambasada Regatului Olandei a aflat despre moartea tragică a unei tinere fete din Gura Şuţii. Autorităţile olandeze sunt gata să îşi ajute partenerii români. Poliţia şi autorităţile judiciare din ambele ţări sunt în contact direct”, a anunţat, luni, pe pagina de Facebook, Ambasada Olandei la Bucureşti.

Ancheta în cazul uciderii fetiţei de 11 ani din Dâmboviţa va fi preluată de Parchetul General, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Parchetul a confirmat informaţia: „Având în vedere complexitatea cauzei, respectiv elementele de extraneitate, precum şi desfăşurarea cercetărilor pe raza mai multor judeţe, în cursul zilei de astăzi, 23 septembrie 2019, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a preluat în vederea efectuării urmăririi penale dosarul privind uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru, din localitatea Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa. Cauza a fost înregistrată iniţial pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, unde a fost dispusă începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal (...), agresiune sexuală (...) şi omor calificat (...)”.

Olandezul suspectat de crimă a murit după impactul frontal cu un autotren

Un impact frontal între o mașină şi un autotren, la Escharen, a rezultat cu decesul unui bărbat în vârstă de 47 de ani, conducătorul maşinii. Din primele informaţii, şoferul autotrenului este în afara oricărui pericol, anunţă gelderlander.nl.

Demarând verificările în acest caz, poliţia olandeză a constatat că persoana decedată, de la volanul maşinii, era chiar Johannes V., cetăţeanul olandez care era căutat de autorităţile olandeze şi române pentru crima de la Gura Şuţii, în care era acuzat că a ucis o fetiţă de 11 ani.

Pe N321, între Escharen și Grave, şoferul unei maşini a murit în urma unei coliziuni frontale cu un camion. Inițial catalogat ca un accident, se pare că este sinucidere. Această persoană și-a pus singur capăt vieții”, informează poliţia din Oost-Brabant, conform observator.tv.

Olandezul urmărit penal pentru că ar fi omorât-o pe fetiţa în vârstă de 11 ani din Dâmboviţa şi-a închis telefonul încă de sâmbătă, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din poliţie.

Johannes Visscher, olandezul urmărit penal pentru omor calificat, lipsire de libertate prin răpire şi agresiune sexuală, şi-a închis telefonul încă de sâmbătă, au precizat surse din poliţie.

Comentarii Facebook