Marti 6 Decembrie

Oamenii din Ploieşti au ajuns la limita răbdării și inventează soluții inedite pentru a face rost de apă caldă: Încălzesc apă în bidoane lăsate la soare


În lipsa apei calde din Ploiești, locuitorii orașului sunt nevoiți să fie inventivi pentru a se putea descurca. Un bărbat din Ploiești a pus apă în bidoane de plastic și le-a lăsat la soare pe acoperișul blocului. 

Locuitorii Ploiești care sunt racordați la sistemul centralizat de termoficare au rămas fără apă caldă de la 1 august. Din cauza acestui lucru oamenii sunt nevoiți să recurgă la tot felul de metode pentru a putea obține apă caldă. Unii își încălzesc apa la aragaz, iar alții mai inventivi, o încălzesc pe acoperișul blocului. 

Un bărbat din Ploiești s-a fotografiat pe acoperișul blocului, lângă bidoanele cu apă pe care le-a lăsat în soare pentru a obține apă caldă

E de râs, dacă nu ar fi de plâns. Ziua, când e căldură mare, punem apa la încălzit pe acoperiș. Facem și plajă pe bloc, dacă vrem”, a fost mesajul său la fotografia atașată, potrivit observatorulph.ro.

Cetățenii au fost anunțați de către Compania SC Termoficare Prahova SA că va fi sistată furnizarea apei calde menajeră pe raza municipiului Ploiești, începând cu data de 1 august 2022, pentru o perioadă de 30 de zile.

Motivul invocat de societate este că în această perioadă vor fi demarate reparații pentru asigurarea funcționării, în condiții de maximă siguranță, a Cazanului cu Apă Fierbinte Nr. 2 din cadrul CET Brazi.


Comentarii Facebook