O ursoaică chinuită 19 ani la un circ ambulant din Ucraina va fi adusă în România! Masha a fost maltratată și ținută într-o cușcă minusculă - FOTO


Echipa Asociaţiei Milioane de Prieteni pregăteşte salvarea unei ursoaice din Ucraina, care timp de 19 ani a fost chinuită la un circ ambulant, a fost ţinută într-o cuşcă minusculă și înghesuită printre gunoaie. 

Ea este Masha. Avea doar câteva săptămâni când a început antrenamentele pentru a deveni un star de circ, în Ucraina. 19 ani (!!!) a fost nevoită să meargă pe trotinetă, să sară prin cercuri, să se târască sau să sară peste obstacole... pentru amuzamentul publicului. Casa ei a fost o cușcă minusculă de fier înghesuită într-o dubă plină de gunoaie! 

Fundația BF Nathan, din Ucraina, ne-a cerut ajutorul pentru ea. A fost mutată între timp într-un spațiu provizoriu, iar prima zi a primăverii, 1 Martie, ar putea reprezenta și drumul ei către libertatea pe care i-o oferă sanctuarul de urși AMP Libearty, cel mai mare sanctuar din lume destinat urșilor bruni. 

În contextul actual al posibilității izbucnirii unui conflict armat în Ucraina, salvarea ei ne dă mari, mari emoții. Rugați-vă pentru Masha, pentru șansa ei de a trăi o viață de urs, o viață demnă, în pădurea AMP Libearty! Vă vom ține la curent cu etapele misiunii de salvare” se arată în postarea de pe pagina AMP Libearty - Bear Sanctuary.

Comentarii Facebook