Miercuri 24 Aprilie

Ipostază de toată jena! Așa NU. Un șofer a fost cât pe ce să dea peste un pieton, iar în loc să-i ceară scuze l-a scuipat - VIDEO


Un incident revoltător a avut loc ieri la Timișoara, un șofer a trecut peste orice limită a bunului simț. În loc să-i ceară scuze unui pieton pentru că era să-l accidenteze, tânărul care era la volan a tras mașina pe trotuar și a început să-l scuipe pe bărbat. 

Toată situația a fost filmată de către pieton și publicată pe pagina sa de Facebook. După cele întâmplate, șoferul agresiv s-a urcat înapoi în mașină și a plecat relaxat. 

Pentru că stăteam la trecerea de pietoni și nu am binevoit să mă dau din calea lui.

Completare 1: se pare că Poliția l-a identificat și va da socoteală.

Completare 2: Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul arătat. De asemenea dacă nu vă place lumea în care trăim SPUNEȚI CU VOCE TARE CE AVEȚI DE SPUS.

Puterea acestor exemplare vine numai din faptul că noi întoarcem privirea în altă parte. Iar lui îi doresc doar să învețe ceva și să devină un om mai bun”, a scris timișoreanul afectat de acest incident pe pagina sa de Facebook. 

Incidentul a avut loc în apropierea centrului Timișoarei, într-o zonă în care mașinile intră adesea în spațiul pietonal. Polițiștii i-au identificat pe cei doi bărbați implicați în acest incident, după ce imaginile publicate pe rețelele sociale au ajuns și la IPJ Timiș.


Comentarii Facebook