Marti 6 Decembrie

O tânără de 22 de ani a fost omorâtă în bătaie de fratele ei. Polițiștii, sesizați de un cadru medical


Caz șocant în județul Olt! O tânără în vârstă de 22 de ani a fost ucisă în bătaie de către fratele ei, în vârstă de 24 de ani. Bărbatul este  cercetat pentru omor și a fost arestat preventiv.

La data de 16 august 2022, în jurul orei 02:45, prin apel 112, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați de un cadru medical de pe ambulanță cu privire la faptul că a preluat o pacientă din orașul Balș, pe care a transportat-o la Spitalul Orășenesc Balș, unde i se efectuează manevre de resuscitare, scrie Antena 3.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Poliției Orașului Balș,  care din primele verificări au stabilit faptul că o tânăra, în vârstă de 22 de ani, din orașul  Balș, ar fi fost găsită de fratele acesteia, în vârstă de 24 de ani, în locuință, pe pat, inconștientă și cu sânge la gură. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia, notează sursa citată.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt, de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Olt. La data de 17 august 2022, în urma activităților investigativ operative ale polițiștilor și în urma rezultatelor necropsiei, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. 

Comentarii Facebook