O româncă va candida pentru primăria orașului Las Vegas, în 2024. Irina va concura împotriva altor 4 candidaţi


O româncă stabilită în SUA și-a anunțat candidatura în cursa pentru postul de primar al orașului Las Vegas, din 2024.

 Irina Hansen s-a născut la Timișoara în 1978 și s-a mutat în state pentru a scăpa de comunism. Ea a crescut în California, alături de cei unsprezece frați ai săi.

 În 1998, Irina s-a mutat din California în Las Vegas, unde și-a obţinut licența de agent imobiliar în 2005. Ea este un membru activ al Asociației Agenților Imobiliari din Las Vegas, Asociației Naționale a Agenților Imobiliari și a Consiliului Residential Real Estate. 

În 2019, românca a înființat Prestige Salon and Spa.

În cursa alegerilor de anul viitor, Irina Hansen,  care se descrie a fi conservatoare le va avea ca contracandidate pe consiliera Victoria Seaman, fosta congresmană a SUA Shelley Berkley, antreprenoarea și asistenta medicală Donna Miller și femeia de afaceri locală Tera Anderson, informează Adevărul.ro.

„Irina crede că, sub conducerea ei, va putea crea o creștere economică durabilă în Las Vegas și va restabili încrederea poporului în oficialii aleși. S-a săturat de oameni care fac promisiuni goale pentru a fi aleși, ceea ce s-a transformat în inactivitate și mulțumire”, potrivit comunicatului în care își anunță candidatura la funcția de primar.


Comentarii Facebook