Cum a aruncat o femeie din greșeală la gunoi un premiu de 12 milioane de dolari, după ce a câștigat la loto


O femeie din New York a relatat cum a aruncat din greșeală la gunoi un premiu de 12 milioane de dolari, după ce a câștigat la loto în urmă cu mai bine de 30 de ani, scrie Mirror.

Janet Valenti, acum în vârstă de 77 de ani, își creștea pe atunci cei doi copii adolescenți, Kevin și Jennifer, după ce soțul ei, Bruno, a murit tragic în 1984. Ea a decis să cumpere un bilet la loto în valoare de un dolar pe 17 iulie 1991, în speranța că viața ei se va schimba.

În timp ce se pregătea să petreacă un weekend acasă la prietena ei, a aruncat biletul la gunoi, crezând că nu a câștigat. Janet și-a dat seama de ceea ce făcuse abia când o prietenă i-a spus că un bilet câștigător a fost vândut în Staten Island și a văzut apoi numerele câștigătoare.

Ea a căutat biletul dar degeaba. Vecina ei tocmai îi scosese pubela în fața casei pentru a fi ridicată de cei de la salubritate.

Vecina mea de alături, care nu a făcut asta niciodată în viața ei în tot timpul cât am locuit acolo, mi-a scos gunoiul la colectare”, a spus Janet pentru Staten Island Advance.

Degeaba a sunat la Loterie pentru a anunța greșeala, pentru că premiul a fost pierdut fără biletul fizic. ”Mi-a fost rău multă vreme din cauza asta”, a mărturisit Janet.

Regulile loteriei de stat arată că biletul câștigător expiră la un an de la cumpărare, în acest caz expira pe 17 iulie 1992. Premiul de 12 milioane de dolari a fost nerevendicat și a fost în cele din urmă returnat fondului de loterie de stat. A rămas cel mai mare premiu de loterie nerevendicat din istoria statului la acea vreme.

Janet crede că banii ar fi avut un impact negativ asupra vieții ei și că e mai bine așa cum e acum.

Comentarii Facebook