O româncă de 24 de ani a fost găsită decedată într-un hotel din Londra. Tânăra locuia de mai mulți ani în Marea Britanie


Tragedie fără margini pentru o familie din comuna Someș Odorhei. O româncă de 24 de ani a fost găsită decedată în camera unui hotel din Londra. Se pare că tânăra locuia de mai mulți ani singură în Marea Britanie.

Adela și-a găsit sfârșitul, la vârsta de doar 24 de ani, într-o cameră de hotel din Londra. Tânăra, domiciliată în comuna Someș Odorhei, a fost găsită fără viață, tragică veste ajungând la urechile autorităților din România după ce polițiștii britanici au dat alarma.

Adela a murit la 24 de ani într-un hotel din Londra

În urma veștilor cumplite primite de peste hotare, oamenii legii de la noi au înștiințat familia despre decesul singurului copil pe care-l avea, însă, momentan, nu se știu alte date referitoare la cauzele care au dus la producerea tragediei.

Inspectoratul de Poliție al Județului Sălaj a fost abilitat să informeze familia despre deces”, transmite Poliția Sălaj, scrie salajulliber.ro.

Ce se știe însă, conform unor surse neoficiale, este faptul că femeia de 24 de ani, locuia de mai mulți ani singură în Marea Britanie, familia sa fiind cunoscută în comună, după ce mama Adelei a ajuns în funcția de consilier local.

Vestea morții tinerei a fost făcută publică chiar de mama sa, care a scris un mesaj plin de durere pe rețelele de socializare, acolo unde și-a plâns fiica, singurul ei copil, decedat la doar 24 de ani.

Drum lin spre cer, copil frumos! Dumnezeu sa te aibă în paza lui! Ai luat cu tine, tot sufletul și toată puterea mea! M-ai lăsat atât de singură, erai tot ce aveam mai scump dar se pare că nu putem încurca planurile celui de sus”, este mesajul transmis de mama acesteia, potrivit sursei menționat anterior.

După vestea dată de mamă, pagina de socializare a victimei s-a umplut cu mesaje de condoleanțe pentru familia îndoliată, Adela fiind foarte cunoscută în comuna sa și extrem de apreciată în mediul virtual.

Cea mai bună prietenă a tinerei trăiește un șoc și încă nu poate crede că la puțin peste 20 de ani, Dumnezeu a luat-o la El pe Adela.

Dumnezeu te-a vrut la el! Noi te-am fi vrut aici! Să mă ierți că am plecat de lângă tine, să mă ierți că te-am certat, că nu te-am ascultat când trebuia! Ești sora mea din altă mamă, ai fost familia mea! Iartă-mă că nu am stat lângă tine… Azi erai aici cu noi Ela! Te iubesc și te voi iubi mereu! Îmi e greu să cred că te voi conduce pe ultimul drum! Drum lin spre îngeri frumoasa mea!”, e mesajul prietenei tinerei, scrie monitoruldesalaj.ro.


Comentarii Facebook