Joi 6 Octombrie

O prostituată a fost jefuită de client. Bărbatul a plătit 200 de lei, dar a furat 800


Un bărbat din Piteşti a fost reţinut de poliţişti după ce a jefuit o prostituată. Acesta a plătit-o pe femeie cu 200 de lei pentru a avea relaţii intime cu ea, iar la plecarea din apartamentul în care a mers cu aceasta şi-a luat înapoi banii şi încă 600 de lei pe care femeia îi avea în casă.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 27 iunie a.c., cel în cauză ar fi sustras, prin violenţă, suma totală de 800 de lei, de la o tânără de 20 de ani, din Moşoaia, la plecarea de la imobilul din municipiul Piteşti în care aceasta îi permisese, anterior, accesul”, informează IPJ Argeş. 

Surse judiciare au declarat că femeia tâlhărită este prostituată, iar bărbatul a plătit-o cu 200 de lei pentru a avea relaţii intime cu ea. Cei doi au mers în apartamentul din Piteşti pe care femeia îl are închiriat, iar la plecare, acesta şi-a luat înapoi banii şi încă 600 de lei, fugind din casa prostituatei, scrie News.ro 

Bărbatul în vârstă de 32 de ani din Piteşti a fost reţinut în cursul zilei de marţi, iar miercuri va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propuneri de luare a unei măsuri preventive transmite Poliţia judeţeană Argeş.

Comentarii Facebook