Luni 26 Septembrie

Un cap de om a fost găsit în fața unui tribunal. Un suspect a fost deja reținut


Poliția germană a anunțat că a reținut un bărbat suspectat că a lăsat un cap uman în fața tribunalului districtual din Bonn, marți, 28 iunie. 

Un cadavru fără cap a fost găsit la câteva sute de metri distanță, în râul Rin, au mai spus anchetatorii, potrivit CNN. Suspectul în vârstă de 38 de ani este din zona Bonn, au declarat reprezentanții poliției Bonn. 

Autoritățile nu au făcut nicio preciare în legătură cu acest caz șocant, spunând doar că în momentul de față se caută martori. 

Marți dimineață, în jurul orei 5:40, câțiva trecători au observat capul uman pus în fața intrării principale a tribunalului din Bonn. Poliția a fost imediat alertată, iar unul din echipajele sosite la fața locului l-a reținut pe suspectul de 38 de ani, care se afla în apropiere. 

Purtătorul de cuvânt al poliției a spus că acest caz este anchetat de divizia de omucideri. Potrivit informațiilor Bild, victima este un bărbat de 44 de ani. Suspectul de 38 de ani era deja cunoscut de poliție, pentru infracțiuni legate de consumul de droguri. 


Comentarii Facebook