O prostituată a dat foc casei unui client pentru a se răzbuna pe el. La etaj locuia un cuplu cu un bebeluș. Cei trei au fost găsiți carbonizați


Din răzbunare faţă de un client, o prostituată din Australia, care a incendiat o casă, a luat fără să ştie viaţa a trei oameni, inclusiv cea a unui copil de câteva săptămâni.

Jenny Hayes a apărut miercuri în faţa judecătorilor de la Curtea Supremă din Victoria. Audierea a avut loc printr-o conferinţă video, în care femeia a participat de la Penitenciarul pentru femei Dame Phyliis Frost, acolo unde a fost dusă după ce a fost acuzată de o triplă crimă, scrie Daily Mail.

casa australia femeie.PNG

În faţa judecătorilor femeia a început să plângă recunoscând că nu a ştiut niciun moment că la etajul casei se afla un cuplu care avea şi un copil.

Femeia în vârstă de 47 de ani ar fi avut o discutie aprinsă cu unul dintre clienţi cu privire la serviciile sexuale prestate. Totul s-ar fi întâmplat între ei în luna decembrie a anului trecut, la casa din orăşelul Point Cook, situat la peste 20 de kilometri de Melbourne.

Furioasă, femeia s-a întors la locul cu pricina în dimineaţa următoare şi a incendiat o saltea aflată în interiorul case, apoi a fugit de la faţa locului. 

casa australia 1.PNG

A vrut să se răzbune şi a ucis o întreagă familie

La etaj dormeau soţii Abbey Forrest şi Inda Sohal, alături de fiica lor Ivy, în vârstă de trei săptămâni. Ţinta vizată ar fi fost însă clientul femeii care a închiriat o cameră în casa respectivă, însă acesta nu se afla în acel moment în interiorul imobilului. 

casa australia familie.PNG

Cei doi soţi se mutaseră şi ei cu chirie cu doar câteva săptămâni înainte de incendiu. Trupurile lor au fost găsite carbonizate, după ce pompierii au reuşit să stingă flăcările.  Femeia a fost iniţial acuzată de crimă şi incendiere, însă judecătorii au decis ulterior să retragă ultima acuzaţie. Ea va fi trimisă în judecată în următoarele săptămâni.


Comentarii Facebook