O mamă şi fiul ei s-au legat de volan cu cătuşele şi au plonjat cu maşina în mare. În spatele grozăviei, o dramă cumplită


Imagini dramatice s-au derulat luni după-amiază, în oraşul grec Neos Epivates, lângă Salonic. O mamă şi fiul ei şi-au pus capăt vieţii, plonjând cu mașina în mare. În spatele gestului extrem se află o poveste cumplită. Cu doi ani în urmă, fiul femeii și-a pus capăt zilelor, iar la scurt timp după nenorocire, soțul ei a murit, neputând suporta durerea.

Ieri, în jurul orei 14.00, o femeie în vârstă de 72 de ani şi fiul ei de 50 de ani au fost scoşi fără viaţă dintr-un Opel căzut în mare. Tragedia s-a produs într-un port din orașul Neos Epivates de lângă Salonic. Potrivit publicaţiei theestival.gr, mama şi fiul erau legați unul de celălalt cu o frânghie, în timp ce amândoi aveau mâinile încătuşate de volanul mașinii. Asta, în timp ce partea din spate a autoturismului era încărcată cu saci plini cu nisip, scrie Observator

Cu doi ani în urmă, fiul femeii de 72 de ani și-a pus capăt zilelor, iar la scurt timp după nenorocire, soțul ei a murit, neputând suporta durerea. Ieri, mama și celălalt fiu al ei au decis să scrie epilogul acestei tragedii de familie. Potrivit martorilor, Opelul negru, în timp ce se deplasa pe drumul de coastă, s-a oprit câteva secunde, apoi șoferul a apăsat pedala de accelerație și a plonjat în mare. Conform expertizei medico-legale, trupurile celor doi nu prezentau urme de violenţă, notează sursa citată. 

„Sunt sigur că s-au oprit aici ca să pună cătușele, pentru că le-ar fi fost imposibil să ajungă cu mașina dacă ar fi legați în prealabil. Au apăsat pedala de accelerație și am văzut Opelul cum plonjează în apă și se pierde pe fundul mării. Am fost șocat și mi-am dat seama rapid că oamenii nu vor ieși în viață, indiferent cât de repede ar fi sosit Garda de Coastă. Mașina s-a scufundat într-un timp foarte scurt", a descris pentru jurnaliștii greci un bărbat care înota în momentul producerii tragediei. În perioada următoare este de așteptat ca oamenii legii să facă lumină în acest caz. 

Comentarii Facebook