O mamă și-a omorât cei trei copii, pe o plajă: A mărturisit că „visa constant să îi înece”. Care a fost motivul din spatele crimei


O mamă a fost acuzată că și-a înecat cei trei copii pe o plajă din orașul New York. Femeia a fost găsită udă și desculță, după incident. 

Erin Merdy, în vârstă de 30 de ani, se află încă în spital și a fost judecată, prin intermediul unui proces organizat online, aceasta fiind acuzată de uciderea copiilor ei, relatează Mirror

Aceasta a fost arestată în urma unui presupus apel la poliție în care o persoană a declarat că femeia „și-a înecat copiii și că a plecat”. „Inculpata le-a recunoscut rudelor că și-a înecat copiii”, a declarat vineri, 16 septembrie, asistentul procurorului, David Ingle.

Potrivit biroului procurorului districtual din Brooklyn, cei trei copii au fost Zachary Merdy, în vârstă de șapte ani, Liliana Stephens-Merdy, în vârstă de patru ani, și Oliver Bondarev, în vârsta de doar trei luni. În cele din urmă, au fost găsiți inconștienți pe plajă de poliție și, deși au făcut totul pentru a salva copiii, cei trei au fost în cele din urmă declarați morți la spital. 

Femeia le-a spus autorităților că se gândea constant să-i înece pe cei mici

Femeia fost găsită la aproximativ patru kilometrii de la locul faptei, udă și desculță și a fost internată în spital. Rapoartele spun că a fost supusă unei evaluări psihiatrice. La primele ore ale dimineții de luni, femeia a fost văzută alături de copiii ei pe plaja unde s-a produs tragedia.

Merdy se confruntă acum cu trei acuzații de crimă de gradul doi și trei acuzații de crimă cu victime sub 11 ani. Potrivit poliției, Merdy le-a spus autorităților că „visa constant să își înece copiii”.

 Sursa foto: Idealista

Comentarii Facebook