O fetiţă din Buhuşi, dispărută de 15 ani, a fost găsită îngropată în curtea tatălui ei


Andreea Arhip, o fetiţă de cinci ani, dispărută de 15 ani împreună cu mama ei, respectiv din anul 2006, a fost găsită îngropată în curtea tatălui ei, în Târgu Neamţ.

Magdalena Ursu (foto stânga), în vârstă de 26 de ani, şi fiica ei, Andreea Arhip (foto dreapta), în vârstă de cinci ani, s-au întâlnit în decembrie 2006 cu Ilie Arhip, tatăl fetiţei.

La vremea aceea, Magdalena Ursu era despărţită de tatăl fiicei sale, iar cele două locuiau în Buhuşi, în timp ce bărbatul trăia în Târgu Neamţ.

În ziua respectivă, tânăra şi fiica ei s-au întâlnit cu bărbatul, după ce acesta le-a invitat în oraş sub pretextul că vrea să îi cumpere copilei haine. A fost ultima zi în care Magdalena Ursu şi Andreea Arhip au fost văzute ultima dată în viaţă.

Poliţiştii din Neamţ au investigat dispariţia, în baza declaraţiilor tatălui fetiţei, însă ancheta nu a avut niciun rezultat. Atât tânăra, cât şi fiica ei au fost date în urmărire naţională şi internaţională, însă nu au fost găsite.

Anchetatorii au făcut verificări şi în Germania, însă fără rezultat, iar pe măsură ce timpul a trecut, cazul s-a răcit.

Fetiţă dispărută de 15 ani, îngropată în curtea tatălui ei, în Târgu Neamţ

La începutul acestei săptămâni, poliţiştii care nu au uitat de dispariţia copilei şi a mamei sale, au primit noi informaţii şi au făcut o percheziţie în casa tatălui fetiţei dispărute.

Astfel, marţi, poliţiştii au descins în casa lui Ilie Arhip din Târgu Neamţ, ocazie cu care au săpat în curtea casei şi au găsit rămăşiţele fetiţei.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile, sub acuzaţia de omor calificat.

La data de 19.01.2021, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ s-a înregistrat dosar penal ca urmare a unei sesizări vizând dispariţia in anul 2006 a două victime, mama și fiica minoră, existând posibilitatea ca persoanele dispărute să fi fost la acel moment victimele unei infracţiuni de omor", se arată într-o informare transmisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț.


Comentarii Facebook