O fetiță de doar doi anișori a căzut de la etaj, dintr-un hotel din Eforie Nord


Un copil de doar doi ani a căzut de la etaj, din hotelul în care se afla în Eforie Nord, alături de mama lui. Din fericire, copilul a supraviețuit și a fost transportat la spital. Fetița se afla în hotel alături de mama ei, care lucrează în bucătăria instituției. Aceasta nu avea cu cine să-și lase copilul acasă. 

La fața locului au ajuns imediat atât o salvare de la Serviciul Județean de Ambulanță cât și o autospecială SMURD de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. În momentul în care medicii au ajuns la fața locului, copilul era conștient. Acesta s-a ales însă cu multiple traumatisme între care și unul cranio-facial. De asemenea, a avut multiple traumatisme la nivelul membrelor superioare și al membrelor inferioare, scrie Antena 3. 

Fetița a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Constanța, unde va rămâne sub observație de specialitate. Cazul a fost acum preluat de polițiștii din Eforie care vor încerca să stabilească în ce împrejurări s-a produs nefericitul eveniment, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook