Mamă, care a suferit un accident vascular cerebral, trimisă de medici acasă să-şi facă o manichiură: „pentru a se înveseli”


O mamă de 34 de ani, care suferea de dureri de cap severe, a fost refuzată în mod repetat de medicii spitalului. Incidentul dramatic a avut loc în Anglia. Aceştia nu au fost în stare să depisteze că femeia a suferit un accident vascular cerebral, aşa că au trimis-o acasă, ca să-şi facă unghiile.

Kerri-Ann Wool a avut parte de cel mai neplăcut tratament din partea medicilor. Acesteia i s-a spus că suferă de migrene, dureri de cap tensionate și chiar depresie postnatală, după ce a suferit brusc o durere de cap severă și amețeli. Un doctor i-a prescris chiar antidepresive și i-a spus „mergi să îţi faci unghiile ca să te înveselești''. O scanare RMN a dezvăluit în cele din urmă dovezi ale unui accident vascular cerebral. Totul a pornit de la un cheag de sânge pe creier. Medicii nu au fost în stare să depisteze gravitatea problemei. Femeia, în vârstă de 34 de ani, a descoperit că a avut un accident vascular cerebral abia când și-a cerut fișa medicală un an mai târziu. Diagnosticul a fost scris în rezultatele ei de la RMN, conform Daily Mail

Acum este prea târziu ca ea să primească tratament pentru accidentul vascular cerebral și continuă să sufere simptome care o împiedică să se întoarcă la muncă de asistentă de bucătărie la o școală. Ea a spus: „M-am simțit de parcă eram o femeie isterică. Nu am putut convinge pe nimeni să mă ia în serios''. Mama a trei copii din Portsmouth este extrem de dezamăgită de felul în care a fost tratată, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook