O fetiță de 8 ani, la un pas să fie răpită din parc. Autoritățile sunt în alertă


Este alertă în Slatina, după ce un bărbat ar fi încercat să răpească o fetiță de 8 ani, de la un loc de joacă. Acesta a ademenit-o pe copilă. Din fericire, minora a fost salvată la timp de sora ei care a văzut întreaga scenă și a început să țipe.

Totul s-a întâmplat într-un parc din cartierul Steaua, unde cele două fetițe veniseră la un loc de joacă. 

La un moment dar, un bărbat s-a apropiat de fetița de 8 ani, a intrat în vorbă cu ea, a întrebat-o cum o cheamă, unde locuiește, câți ani are, unde sunt părinții ei și unde lucrează aceștia, după care i-a propus să îl însoțească în scara blocului, pentru a-i arăta cum poate ajunge la etajul doi. 

Din fericire, întreaga scenă a fost văzută de sora mai mare a fetiței, care a strigat imediat la copilă, moment în care bărbatul a rupt-o la fugă. 

Mama fetiței a sunat la 112 iar polițiștii au ajuns la fața locului, dar nu l-au mai găsit pe bărbat. Din primele informații, ar fi vorba despre un individ de aproximativ 40 de ani, cu o înălțime de 1,60 m și cu probleme mari la dantură. Cel puțin asta au povestit copiii, printre care și un băiețel care le-a spus polițiștilor că și el a fost abordat de bărbat cu puțin timp în urmă. 

Până la această oră bărbatul nu a fost identificat. 


Comentarii Facebook