O femeie s-a îmbătat și a comandat un Uber pentru a merge în Ucraina: „Să mergem să-i ajutăm”


Leoni Fildes, o femeie în vârstă de 34 de ani din Marea Britanie, cu doi copii acasă, a vrut să comande un Uber, în Swinton, Manchester, pentru a ajunge în Ucraina. 

Femeia participa la ziua de naștere a unui prieten apropiat, când au început să vorbească despre situația din Ucraina. Aceasta susține că a băut puțin cam mult înainte de a chema Uberul. Femeia a dat comandă de mașină, dar drumul către Ucraina costa 4.578 de lire, dus-întors. Fildes a avut însă noroc cu banca, căci un consultant a sunat-o, crezând că i-a fost furat cardul. În acest fel, femeia nu a mai ajuns în Ucraina, scrie metronews, citată de DCNews.

Iubitul meu este în armată și vorbeam dacă ar trebui să plece. Am spus: Dacă se duce, merg cu el. După un pahar, încercam să luăm un taxi spre casă. Am spus: Să luăm un taxi și să mergem să-i ajutăm", a precizat femeia.

Uber a încercat să ia plata de nouă ori din contul meu. Erau destul de hotărâți", a spus Leoni Fildes.

Un purtător de cuvânt al Uber a spus: „Putem confirma că nicio solicitare de călătorie nu a fost făcută cu succes în acest caz. Analizăm în continuare acest lucru pentru a înțelege ce s-a întâmplat”. 

Comentarii Facebook