O femeie de 63 de ani, trimisă în judecată împreună cu fiul său. Cei doi sunt acuzați de trafic de droguri. Ce s-a găsit în casa lor


O mamă în vârstă de 63 de ani este acuzată de complicitate la trafic de droguri cu fiul său. Anchetatorii au dezvăluit că un tânăr de 29 de ani a înființat și menținut o cultură de canabis pe raza unei comune din Mehedinți, după ce a cumpărat semințe de pe internet.

Din cercetări a reieșit că, din toamna anului 2021, un bărbat de 29 de ani ar fi comandat, de pe site-uri de profil, semințe de canabis, în scopul înființării unei culturi de canabis și ar fi avut preocupări în ceea ce privește traficul de droguri de risc”, au spus autoritățile, potrivit Poliției Române.

fis 2.jpg

Ce au găsit procurorii DIICOT la domiciliul familiei 

În urma a trei percheziții la domiciliu, realizate în martie, oamenii legii au confiscat 600 de grame de fragmente vegetable, opt plante de canabis, un cântar electronic și instalații de întreținere a plantelor. Au mai fost ridicate trei corturi, un filtru de aer, lămpi de iluminat, tubulatură de aerisire, un dispozitiv pentru măsurarea temperaturii și a umidității şi trei transformatoare, conform anchetatorilor.

fis 2.jpg

În urma perchezițiilor, cei doi au apărut în fața procurorilor DIICOT; tânărul a fost reținut timp de 24 de ore, iar mama lui a fost pusă sub control judiciar. Ziua următoare, procurorii l-au arestat pe bărbat. Pe 26 iulie, Curtea de Apel Craiova a respins contestația acestuia cu privire la decizia instanței de a începe judecata inculpaților. Primul termen de judecată a fost programat pentru 31 august, notează StirileProTv.


Comentarii Facebook