O femeie care și-a surprins soțul cu amanta în mașină, amendată de Poliție. Ar fi încercat să-i împiedice pe cei doi „prinși în flagrant” să plece!


Caz de râs și de plâns în Găești, județul Dâmbovița, unde o femeie în vârstă de 29 de ani a avut o reacție ieșită din comun, după ce și-a prins bărbatul împreună cu o altă femeie în mașină.

Soția înșelată s-a urcat pe capotă și a încercat să-i împiedice pe cei doi să plece. La un moment dat, a forțat ușa pentru a intra peste bărbatul infidel și noua iubită a acestuia. 

Pentru ceea ce a făcut, femeia s-a ales cu amendă din partea Poliției

„Polițiștii au sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 290 de lei, o femeie din Găești, pentru nerespectarea prevederilor art. 72 din O.U.G. nr. 195/2002. Totodată, aceeași femeie, a fost sancționată contravențional cu amendă, în valoare de 200 de lei, pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare, conform prevederilor Legii nr. 61/1991”,  precizează IPJ Dâmbovița.

Potrivit legii, pietonii sunt obligaţi să se deplaseze numai pe trotuar, iar în lipsa acestuia, pe acostamentul din partea stângă a drumului, în direcţia lor de mers. Când şi acostamentul lipseşte, pietonii sunt obligaţi să circule cât mai aproape de marginea din partea stângă a părţii carosabile, în direcţia lor de mers, scrie Antena 3 CNN.

Comentarii Facebook