O companie oferă tuturor angajaților cadouri consistente de Crăciun! Aceasta este condusă de soțul unei românce


O binecunoscută companie de mașini oferă tuturor angajaților fabricii o primă de Crăciun de 17.000 de euro.

Este vorba despre Ferrari, compania unde, de la femeia de serviciu și până CEO, toți angajații primesc o primă uriașă de Crăciun.

Dezvăluirea a fost făcută de Romina Gingașu, românca în vârstă de 34 de ani, cu care moștenitorul și patronul Ferrari s-a căsătorit în anul 2021.

Femeia a declarat că cei 5000 de angajați ai firmei primeau 5000 de euro însă suma a fost crescută în urma unor schimbări. 

,,În 2016, când am început relația cu Piero Ferrari, fiecare angajat de la femeia de serviciu până la CEO primea o primă de Crăciun de 5.000 de euro. Azi a fost spus public că fiecare o să primească anul acesta 17.000 de euro primă de Crăciun. În funcție de performanța companiei. Mi se pare frumos și corect. Sunt peste 5.000 de angajați", a declarat Romina Gingașu, la Digi24.ro.

Aceasta a declarat că în fabrică există angajați români care o salută în românește, dar nu există vreo dorință de a deschide o fabrică și în țara noastră.

„Nu sunt văzută ca doamna director, ci ca soția lui Piero Ferrari. Nu mă implic, dar e normal să văd ce face compania [...] Nu are de ce, are o singură fabrică Ferrari în lume. Nu avem vânzări atât de multe în România. Ferrari a vândut anul acesta 13.000 de mașini.”,  a declarat Romina Gingașu.


Comentarii Facebook