Bianca Drăgușanu, deranjată de parada de 1 Decembrie. Era să rateze programarea la salon din cauza mulțimii: Să fii români nu e neapărat o mândrie”


Bianca Drăgușanu este revoltată de festivismul de 1 Decembrie, mai ales că era să rateze programare la salon. Vedeta renumită numai pentru operațiile estetice a spus că e gata să se implice în politică. 

Să-mi spună și mie cineva ce aduc bun paradele. Ok, parada de 1 Decembrie, suntem români, mamă ce autostrăzi avem, mamă ce locuri de parcare etc.

Parada ca paradă, încă nu e 1 Decembrie, dar ce aduce bun pregătirea pentru paradă? Ați văzut ce trafic e în București? Frate, deci abia aștept să vină alegerile, eu, care nu am nicio treabă cu politica, jur că de data asta o să mă implic maxim.

Nu a existat unu care să facă ceva pentru țara asta, unu care a fost ales și a lăsat ceva bun în urma lui.

Nu știu, eu sunt fan Dana Budeanu, iar tot ce zice femeia asta asumată, jur că are dreptate. 

Trăim într-o țară în care numai să fii români nu e neapărat o mândrie, e ceva rău de tot. Pentru ce ne trebuie paradă? Pentru ce?! 

Pentru ce aveți nevoie de pregătiri de paradă? Ce vreți să ne arătați? Cum stăm cu traficul sau cât de proști suntem că v-am mai votat o dată? Pentru ce?”, a fost mesajul Biancăi Drăgușanu, exasperată de pregătirile pentru marea paradă din aceste zile. 

Tudor Chirilă, mesaj dur înainte de Ziua Națională: ,,Nu am ce sărbători/ Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți. Ceilalți, fiecare pe treaba lui”

Comentarii Facebook