O tânără este căutată de familie, care suspectează lucruri rele: ”A intrat în anturaj prost. Au făcut-o să nu mai vorbească cu nimeni” - FOTO


O tânără de 22 de ani este căutată de Poliție, după ce a dispărut din Luxemburg în luna iunie. Elena Margareta Pieptanaru este căutată, iar familia suspectează că cineva a răpit-o sau a sechestrat-o.

Fetița mea mi-am crescut-o ca pe o floare. Nu au fost toate roz, am râzgâiat-o, dar a intrat în anturaj prost. Au făcut-o să nu mai vorbească cu nimeni, nici cu mine, nici cu prietenii ei, nici cu fratele ei, care era ochii ei. Chiar dacă ea nu țipă ajutor, urlu eu!!! Câte fete ca ea au ajuns rău? Câte mame ca mine își plâng soarta și umblă fantome pe străzi?

De luni de zile mă țin tare, mi-am zis ca e alegerea ei. Dar nu e adevărat. Nu e crescută pe străzi, nu am fost la furat, cerșit sau alte măgării.

Sunt de 17 ani în Luxemburg. Muncesc și îmi văd de treaba mea. Dacă pot să ajut pe cineva ajut, dacă nu mă rog la Dumnezeu. Oamenii buni vă rog ajutați mă să dau de ea. E în România dar nu la familia mea sau familia tatălui ei. Ea e crescută în Luxemburg. Nu știe România, nu știe să se apere și nu mai gândește logic. Vă rog ajutați-mă”, a explicat mama. Aceasta a prezentat și o fotografie cu bărbatul care ar ține-o pe fiica ei. 

Poliția Română a dat-o în urmărire pe Elena Margareta Pieptanaru. Aceasta a intrat în România în 24 noiembrie 2023, iar de atunci nu se mai știe nimic de ea.

La data de 28 noiembrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariţia unei tinere, domiciliată în Luxemburg, care a plecat în cursul lunii iunie 2023, de la adresa de domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.

Din informaţiile oferite de familie, tânăra a venit în România la data de 24 noiembrie 2023.

Persoana dispărută se numeşte PIEPTĂNARU ELENA MARGARETA (ZAHARIA ELY, conform paşaportului din Luxemburg), este în vârstă de 22 de ani şi are următoarele semnalmente:

- Înălţime: 1,55 m, greutate 47 kg, faţă ovală, ten măsliniu, păr negru, ochi negri.

- Semne particulare: tatuaj pe mâna stângă reprezentând o coroană şi un tatuaj pe mâna dreaptă reprezentând un cap de leu şi un nume TEVIN-USHER.

- Precizăm faptul că tânăra figurează ca persoană dispărută, dată în atenţie de către autorităţile din Luxemburg.

- De asemenea, la nivelul Poliţiei Române, au fost demarate procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, anunță Poliția Capitalei.

WhatsApp Image 2023-11-29 at 15.54.14.jpeg

Comentarii Facebook