O bandă de hoți români a comis o serie de furturi masive în mai multe magazine din Seattle. Au furat cosmetice în valoare de peste 12.000 de dolari


Doi români au fost prinși furând cosmetice dintr-un magazin din Seattle. Polițiștii americani au percheziționat mașina și casa suspecților care sunt bănuiți că fac parte dintr-un grup organizat specializat în furturi, găsind produse de machiaj și cosmetice care valorau zeci de mii de dolari.

Incidentul a avut loc pe 1 februarie, când ofițerii Departamentului de Poliție din Lynnwood au intervenit la un apel de urgență privind un furt în curs la un magazin de machiaje situat într-un mall. 

Acolo, au fost informați de un angajat de prevenire a pierderilor că cei doi suspecți au fost surprinși furând produse de machiaj. Această situație a fost confirmată de angajat, care a recunoscut suspecții dintr-un alt incident similar de furt din 31 ianuarie, informează știridiaspora.ro.

Polițiștii au găsit în mașina și casa celor doi diferite produse de machiaj, valoare de peste 12.000 de dolari (55.531 de lei).

Acesteau urmau să fie scoase din țară și vândute cu amanuntul la prețuri mai mici.

Unul dintre suspecți a fost încarcerat, celălalt fiind eliberat în custodia părinților, fiind minor.


Comentarii Facebook