O altă zi în Galați! Stațiile de încărcare pentru mașinile electrice nu pot fi activate pentru că au fost aruncate cutiile


Primarul Galațiului, Ionuţ Pucheanu, a declarat că stațiile de încărcare pentru mașini electrice nu au putut fi activate deoarece constructorul a aruncat cutiile în care au venit.

Am să fiu de o sinceritate nedemnă de un om politic şi de administraţie. Pentru că au fost primele montate în Galaţi şi nimeni nu a ştiut care, cum şi cu ce se mănâncă, după ce le-am dat la Electrica, ne-am lovit de o altă problemă, pe care într-o oarecare mare măsură am remediat-o. Pentru că nu era problema Primăriei, ci a constructorului, cel care le-a montat.

Evident, după ce au fost montate aparatele, cutiile în care au venit aceste dispozitive au fost aruncate. În aceste cutii erau însă şi codurile de activare, pentru fiecare în parte. Aceste coduri de activare au dispărut odată cu cutiile. Pentru că n-a ştiut nimeni, fiind primele, că, odată montat şi băgat cablul în el, ai nevoie de cod de activare”, a povestit primarul la Pro Lider FM.

Acesta nu s-a supărat pe constructori, spunând că nici el nu păstrează ambalajele sau cărţile tehnice ale echipamentelor pe care şi le cumpără.

Stațiile vor deveni funcționale într-o săptămână, după ce codurile au fost obținuite de la producător.

Foto: Viața Liberă

Comentarii Facebook