O adolescentă și-a injectat sângele contaminat cu HIV al iubitului său pentru a-și arăta devotamentul față de el


O tânără care și-a cunoscut iubitul pe Facebook se află acum sub supravegherea medicilor, după ce a comis un act înfiorător ca să-şi arate dragoste pentru partener. Adolescenta a vrut să se infecteze cu HIV, în semn de devotament.

O adolescentă și-a injectat sângele infectat cu HIV al iubitului ei pentru a dovedi că dragostea ei este reală. Tânăra din Assam, nord-estul Indiei, și-a asumat riscul înfiorător drept un act suprem de angajament. Kalinga TV relatează că cei doi s-au întâlnit prin Facebook și erau împreună de aproximativ trei ani și jumătate înainte de injectare.

Tânăra încercase să fugă de acasă înainte să-şi injecteze sângele iubitului adolescent 

Familia fetei  de 15 ani ar fi acţionat în justiţie împotriva iubitului după ce a aflat despre injecţie. Din orașul Hajo, băiatul a fost reținut de poliție, în timp ce fata continuă să fie sub supravegherea medicilor. Cei doi au încercat să fugă împreună de mai multe ori în trecut, dar a fost adusă acasă de fiecare dată, notează Daily Star.

Adolescenta ar fi cunoscut riscul pe care și l-a asumat atunci când a folosit seringa pentru a se injecta, deși nu există încă informații despre dacă partenerul știa sau nu care erau intențiile ei.

Potrivit UN Aids, o filială a ONU a fost înființată special pentru a se ocupa de lupta globală împotriva bolii, iar aproximativ 38,4 milioane de oameni trăiau cu HIV în întreaga lume în 2021. 1,5 milioane de persoane au contractat-o în acel an, în timp ce aproximativ 650.000 de oameni au murit din cauza bolilor legate de SIDA. Poate cel mai înfricoșător este că aproximativ 5,9 milioane de persoane nu știau că trăiesc cu HIV.


Comentarii Facebook