”Sperăm să îl găsim chiar dacă nu e conștient și nu ne cunoaște” - Povestea dramatică a celor 2 tineri dispăruți în mare la Costinești


Noi imagini au apărut cu cei doi tineri din Huși, dispăruți acum o săptămână la Costinești, în timpul uneia dintre cele mai puternice furtuni din Marea Neagră.

Cei doi erau ”biciuiți” de valuri de peste doi metri, dar nu au ieșit la mal, cu ai continuat să se bucure de timpul liber. Unul dintre cei doi băieți de 21 de ani, a fost căutat de scafandrii marți, în timp ce amicul lui a fost înmormântat.

Student în anul III, în Iași, la Ingineria mediului, băiatul de 21 de ani, era pe litoral împreună cu cel mai bun prieten. Se angajaseră, pe timpul verii, la o terasă și acum 7 zile, spre seară - când în larg era furtună și la mal se ridicau valuri înalte - amândoi au intrat în apă, conform stirileprotv.ro.

Curenții l-au tras în larg pe prietenul lui Lucian, care nu știa să înoate, iar acesta a încercat să îl salveze.

Aveau o relație strânsă de prietenie. De asta nici nu a renunțat Lucian să îl caute. S-au băgat amândoi dar i s-a făcut rău lui Aurel și l-au luat valurile”, a sous sora lui Lucian.

Cei doi lucrau la o terasă din Costinești, dar au fost trimiși pe plajă pentru că urma să vină un control al Inspectoratului de Muncă.

Mama lui Lucian speră ca băiatul ei să fie în viață, deși colegul acestuia a  fost găsit mort acum 2 zile. 

Chiar dacă s-a lovit, o lovitură mai puternică, speram să îl găsim chiar dacă nu e conștient și nu ne cunoaște. Am insistat căutările să nu se oprească”, a spus Daniela Arion, mama lui Lucian.

De la începutul sezonului estival, 11 turiști și-au pierdut viața pe litoral.

Sursa: StirilePROTV

Comentarii Facebook