Nu mai avem meseriași! La Spitalul Județean au montat instalaţia sanitară în bataie de joc - FOTO


Instalatorii care au lucrat într-un salon al Policlinicii nr. 2, din cadrul Spitalului Clinic Județean Constanța, au ajuns de râsul lumii, după ce au montat instalația sanitară dintr-un salon.

O baterie pentru chiuvetă a fost montată deasupra suportului ceramic, sub oglindă.

SCJU Constanţa derulează mai multe lucrări, în scopul îmbunătăţirii condiţiilor hoteliere oferite pacienţilor. Fotografia este realizată într-un salon situat la etajul 6, în Policlinica 2, unde a fost temporar relocată secţia clinică de Dermatologie. Pentru ca spaţiul respectiv să corespundă tuturor standardelor, au fost realizate o serie de lucrări de amenajare, inclusiv lucrări sanitare. Acestea din urmă sunt în curs de finalizare“, a transmis Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale. 

Vă mulţumim pentru ca ne-aţi semnalat acest aspect si vă asigurăm că situaţia va fi remediată în cel mai scurt timp”, a promis ea.

Școlile de meserii din România au fost desființate, cu toate că școlile profesionale au pregătit generații întregi de meșteri, în ultimii 40 - 50 de ani. Fără aceste școli de meserii, oricine a ajuns să fie meseriaș, iar rezultatul se vede peste tot.

xl_c405efa8a0.jpeg

 Sursa: Constanţa.INFO

Comentarii Facebook