Duminica 28 Aprilie

Notă de plată de INFARCT la un prânz în Năvodari: ”De banii ăștia cumpăram trei porci și îmi hrăneam copiii“


Vasile, un turist din Bârlad (Vaslui), s-a dus la Năvodari, cu soția și copii, dar și cu prietenii, iar un pranz le-a dat palpitații.

Prânzul i-a costat mai mult ca vacanța în sine, informează Adevarul.ro. Au plătit 3600 de lei, plus 400 de lei bacșiș

De banii ăștia cumpăram trei porci și îmi hrăneam copiii“, a spus Vasile cu năduf. ”Captura zilei, trei pești, 1.700 de lei. Un ciolan, 80 de lei, porția de creveți, patru creveți adică, 80 de lei, 20 de lei un crevete, jambon 320 de lei și am mai dat și 300 de lei pe sparanghel”, a declarat turistul, care a spus că nu a fost atent și nu a verificat prețurile înainte de a da comanda.

Pe notă mai apar șapte porții de cartofi prăjiți, în valoare de 147 de lei, spaghetele costa 40 de lei, iar un șnițel - 42 de lei.

În ceea ce privește „captura zilei”, cel mai scump produs de pe nota de plată, acesta a constat în doradă și lup de mare, pește care nu trăiesc în Marea Neagră, așa că titulatura nu este chiar conformă cu adevărul.

Nu mai călcăm aici”, spune turistul, care a realizat apoi că nici măcar nu au primit bon fiscal, ci doar nota de informare, cea care este adusă inițial clienților ca să bifeze bacșișul pe care vor să îl dea, și care e apoi fiscalizat pe bon.

Pentru că au plătit prea mult, azi turiștii au mâncat pe plajă gogoși luate de la o tonetă.

WhatsApp Image 2023-06-25 at 13.32.43.jpeg

Comentarii Facebook