Momentul sfâșietor când o mamă din Ucraina își găsește băiatul mort, aruncat într-o groapă: „Fiul meu! Pantofii sunt ai lui!”-VIDEO


Nu sunt suficiente cuvinte pentru a descrie tragedia, durerea prin care trece poporul ucrainean. O mamă din Ucraina și-a recunoscut fiul după pantofi. Trupul fără viață al băiatului a fost  aruncat într-o groapă comună, în apropierea unei benzinării. Atrocitățile comise de armata rusă împotriva civililor din Ucraina continuă să provoace dezgust și revoltă.

Imaginile sunt cutremurătoare și au fost filmate în Buzova, un sat aflat în apropiere de Kiev. Scena surprinde momentul în care cele mai mari temeri ale unei mame din Ucraina devin realitate - descoperirea trupului neînsuflețit al fiului ei, aruncat într-o groapă, după retragerea forțelor ruse, scrie observatornews.ro

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Lăsați-mă să-l văd! Fiul meu mic! Sunt pantofii lui!”, sunt strigătele de durere ale mamei, care plânge și cade în genunchi privind în groapă și recunoscându-și fiul după pantofi, scrie CNN.

Înregistrarea arată apoi cum polițiștii scot trupul neînsuflețit al băiatului din moloz și îl învelesc într-o pungă albă pentru cadavre. Zilele trecute, șeful comunității Dmytrivka, Taras Didych, a declarat pentru televiziunea ucraineană că trupurile a zeci de civili au fost găsite într-o groapă comună din satul Buzova, în apropiere de Kiev. 

Comentarii Facebook