Mirel Joacă Bine, un român stabilit în Italia, a fost împuşcat mortal în timpului unui jaf


Mirel Joacă Bine, un român în vârstă de 34 de ani stabilit în Italia, a fost împuşcat mortal în timpul unui jaf.

Mirel Joacă Bine, un român originar din judeţul Braşov, dar stabilit în Italia, a murit, luni, 25 octombrie 2021, în localitatea Santopadre din Italia, în timpul unui jaf pe care l-a comis într-un magazin.

Românul a fost împuşcat de mai multe ori chiar de proprietarul magazinului.

Înarmat cu un pistol, românul a intrat în magazinul din Santopadre şi l-a ameninţat pe proprietar. Potrivit presei din Italia, Mirel Joacă Bine avea trei sau patru complici, care au fugit în momentul în care proprietarul a scos o armă şi a început să tragă. Proprietarul magazinului, Sandro Fiorelli, în vârstă de 59 de ani, i-a urmărit pe hoţi şi, la un moment dat, l-a împuşcat pe unul dintre suspecţi.

Victima a fost identificată de autorităţile italiene ca fiind Mirel Joacă Bine, un român în vârstă de 34 de ani, originar din judeţul Braşov.

Mirel Joacă Bine, un român din Italia, omorât în timpul unui jaf în Santopadre

Tentativa de jaf s-a produs luni, 25 octombrie 2021, puţin după ora 20.00, notează frosinonetoday.it. Autorităţile au anunţat că italianul, proprietar al magazinului, a tras 12 focuri de armă în direcţia suspectului. Lângă trupul neînsufleţit al românului, anchetatorii au găsit un pistol încărcat.

Carabinierii au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru identificarea complicilor românului Mirel Joacă Bine.


Comentarii Facebook