Marti 3 August

Mii de amenzi aplicate de polițițști și sute de șoferi lăsați fără permis de Crăciun


Polițiștii din toată țara au intervenit la peste 2.700 de evenimente, la nivel național, în prima zi de Crăciun.

Astfel, aproape 8.000 de poliţişti au acționat, la data de 25 decembrie a.c., la nivel național, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

De asemenea, au fost organizate 3.920 de patrule de ordine și siguranță publică.

Totodată, au fost desfășurate 152 de acțiuni și s-a intervenit la 2.784 de evenimente, dintre care 2.386 au fost sesizate prin 112.

Au fost constatate 535 de infracţiuni, 68 de persoane fiind surprinse în flagrant delict în urma activităților desfășurate de polițiști, în ultimele 24 de ore.

În cauzele instrumentate, au fost dispuse 13 măsuri preventive. De asemenea, au fost depistate 6 persoane urmărite național sau internațional.

Polițiștii au aplicat 2.543 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 700.000 de lei, pentru neregulile constatate.

În cadrul activităţilor desfășurate de poliţiştii rutieri, pentru creșterea siguranței în trafic, au fost constatate 91 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Totodată, au fost reținute 158 de permise de conducere și au fost retrase 24 de certificate de înmatriculare.


Comentarii Facebook