„Micuțule, acum ești un frumos înger în rai!”. Sfârşit dureros pentru un copil de 7 ani, răpus de leucemie


Un copil român de 7 ani a fost răpus de leucemie, băiețelul locuia împreună cu părinţii într-un oraş din Italia. Micuțul a murit, după o perioadă lungă de chinuri, din cauza bolii cu care a fost diagnosticat în urmă cu doi ani. 

Oamenii din oraşul San Cipriano Po l-au condus pe ultimul drum pe Constantin Brian Mihai, care a murit din cauza unei forme rare de leucemie pe care medicii i-au descoperit-o în urmă cu doi ani. Băieţelul locuia împreună cu tatăl lui, Florin şi mama, Mihaela. Cei doi soţi s-au stabilit în Italia în urmă cu un deceniu şi au reuşit să se integreze fără probleme în comunitate, fiind apreciaţi şi respectaţi de ceilalţi oameni. Brian s-a născut în italia şi a fost înscris la şcoala primară din Portalbera, scrie La Provincia Pavese.

În ultimii doi ani, viaţa copilului a însemnat doar tratamente împotriva leucemiei cu care fusese diagnosticat. Totul a fost însă în zadar şi asta pentru că boala a reuşit să-l învingă pe cel mic. 

Suntem alături de familia îndurerată. Dispariția lui Brian ne-a întristat profund”, a transmis primarul localităţii, Giovanni Maffoni, imediat după aflarea tragediei.

Ciao, micuțule Brian, acum ești un frumos înger în rai! Vei rămâne cu noi pentru totdeauna”, a fost mesajul transmis de un prieten al familiei. Printre mesajele de condoleanţe se numără inclusiv cele ale colegilor de clasă și ale profesorilor care au fost alături de copil în tot acest timp în care a luptat cu boala.


Comentarii Facebook