Medic estetician român, reținut de poliție. I-a furat fostei iubite, tot doctoriță, 35.000 de euro. În casa medicului s-a găsit o avere nedeclarată


Andrei Gregorian, un cunoscut medic estetician de la Spitalul Elias din București, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a furat circa 35.000 de euro din locuinţa fostei sale iubite.

Din cercetările și investigațiile efectuate în cauză, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de către un bărbat în vârstă de 42 de ani”, a transmis Poliția Capitalei. Suspectul este Andrei Gregorian, medic rezident în Chirurgia Plastică la Spitalul Elias din București, care deține și o clinică privată, iar păgubita este Marinela Chirilă, medic și ea la Elias. 

În vederea probării activității infracționale a bărbatului, la data de 3 octombrie 2023, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, fiind găsite și ridicate sume importante, în lei și valută, în valoare de aproximativ 86.500 de euro, a căror proveniență nu a putut fi justificată”, a transmis Poliția Capitalei. 

Gregorian a fost reținut pentru 24 de ore. ”Prejudiciul creat prin săvârșirea faptei a fost recuperat și predat persoanei vătămate. Cercetările sunt continuate de către Secția 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, mai spun autoritățile.

Andrei Gregorian a terminat în 2006 Medicină Dentară la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, dar timp de 10 ani a cochetat cu mai multe business-uri, în domenii precum imobiliare și firmă de brokeraj. El s-a înscris din nou la facultate, terminând Medicina Generală, iar în prezent este rezident în Chirurgia Plastică la Spitalul Universitar de Urgență Elias, potrivit Antena3. Medicul deține și o clinică de profil, Clinica Gregorian, specializată în domeniul esteticii noninvazive, dermatologie și chirurgie plastică și reconstructivă, potrivit descrierii de pe site-ul clinicii, scrie Libertatea.ro.

Comentarii Facebook