Ludovic Orban îl contrazice din nou pe Vela: Nu se poate pleca din localitate după 15 mai


Cu toate că Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat, miercuri seară, într-o înregistrare publicată pe pagina sa oficială de Facebook, că, după 15 mai, vor fi eliminate toate restricțiile de circulație, iar românii vor putea merge oriunde în țară, premierul Ludovic Orban îl contrazice.

Șeful Executivului a declarat, joi, că românii încă nu vor putea părăsi localitățile după 15 mai, dar că sunt analizate mai multe scenarii.

Dacă vor apărea și motive temeinice de părăsire a localitatii, vor fi incluse, suntem în analiza, vom anunța. Motivele pentru care se va permite parasirea localitatii nu sunt stabilite, nu s-a stabilit încă forma finală, pentru ca evaluăm riscul epidemiologic pentru fiecare tip de deplasare. Decizia se va lua de Comitetului pentru Situații de Urgență printr-o hotarare după declararea stării de alertă, în ultima zi a stării de urgență decretat de președintele Klaus Iohannis”, a spus premierul Orban, confrom realitatea.net.

Întrebat despre anunțul ministrului de Interne, premierul a spus: ”Eu nu comentez ce spun colegii mei, aduc la cunoștința oamenilor decizii”.

Comentarii Facebook