Ludovic Orban îi sfătuiește pe români să renunțe la turismul intensiv, unde e aglomerație


Prim-ministrul României, Ludovic Orban, le cere românilor să nu meargă în vacanță în locuri aglomerate.

Acesta a spus că el nu va merge în concediu în acest an. ”Nu merg (n.r. în vacanță). I-am îndemnat pe români să meargă în vacanță în România. Avem o țară superbă, sunt atâtea locuri frumoase de văzut. Chiar i-aș sfătui să renunțe la turismul intensiv în locații unde e aglomerație. Se pot duce într-o mulțime de locuri frumoase în țară", a spus Ludovic orban.

Guvernul va face controale pe litoral, acolo unde nu sunt respectate măsurile anti-COVID.

Culmea e că am trimis controale acolo, dar nu i-au găsit niciodată în ofsaid. Îi anunță cineva din echipele de control, dar și aici se poate lucra astfel încât planul de control să nu fie cunoscut decât de coordonatorul echipei comune care să nu-l împărtășească nimănui.

Cred că în perioada asta chiar trebuie evitat tipul ăsta de distracții, în care sunt aglomerații foarte mari. Putem să le amânăm, tinerii au toată viață înainte. De regulă, tinerii nu sunt afectați, în cea mai mare parte, dar dacă se duc acasă intră în contact cu părințîi, cu bunicii, cu unchii, ii infectează pe ei și ii nenorocesc pe ei. Asta nu pot să pricep.

Băiatul meu, deși colegii lui s-au dus la Vama Veche, el nu s-a dus cu ei. Nu numai că nu s-a dus cu ei, dar mi-a spus că 14 zile, după ce s-au dus, nu se mai întâlnește cu ei", a declarat premierul României, la Digi 24.

Comentarii Facebook