Locul din Europa unde mirii se pot căsători dezbrăcaţi: „Majoritatea oamenilor vor libertate”


Primarul din unul dintre cele mai vizitate locuri din Europa a aprobat o lege prin care oamenii se pot căsători pe o plajă pentru nudiști.

Vorbim despre Sardinia, o destinație frumoasă și diversă, iar această decizie poate să îi aducă un plus de atracție pentru turiști și pentru cei care caută o experiență de căsătorie atipică.

Plaja Is Benas, la jumătatea coastei de vest a Sardiniei, pare să devină o destinație pentru nunți naturiste, după ce autoritățile locale au ales să lase cuplurile să-și spună jurămintele acolo. Luigi Tedeschi, primarul orașului San Vero Milis, cel mai apropiat oraș, a declarat că autoritățile au înțeles ideea când un cuplu de germani le-a scris pentru a întreba dacă ar fi posibil să se căsătorească pe plaja de nudiști, potrivit CNN.

Deși mulți oameni consideră hilară ideea, primarul orașului a spus că motivul pentru care a luat o astfel de decizie este unul mult mai serios. 

„Cred că trăim într-un moment delicat pentru libertatea oamenilor, cu mișcările naționaliste din Europa. Oamenii protestează și sunt arestați de poliție sau sunt intimidați. Așa că cred că trebuie să facem lucruri pentru a arăta că oamenii sunt liberi. Majoritatea oamenilor vor libertate, nu un regim”, a declarat primarul.

Primarul spune, de asemenea, că deși decizia a stârnit câteva glume în rândul italienilor, oamenii au răspuns pozitiv și nu s-au arătat deranjați. 

„Nuditatea nu are nimic de-a face cu sexul. Este o filozofie a vieții și este legată de natură”, a adăugat el. 

Scopul este de a crea o rețea de plaje naturiste în toată Sardinia, a spus Tedeschi. Ideea este de a crește turismul în mod durabil.

Comentarii Facebook