Câți bani cheltuie influencerița clujeană Carmen Grebenișan pe vacanțele de lux, după separarea de Alex Militaru. A vizitat locuri impresionante


Carmen Grebenișan a anunțat recent despărțirea de soțul ei, Alex Militaru. De atunci, blondina s-a bucurat de o serie de vacanțe exotice ce par menite să-i ofere un refugiu în această perioadă dificilă. Trecând de la New York, unde a petrecut câteva zile de neuitat, la plajele fermecătoare din Tulum, Mexic, influencerița și-a dedicat timpul explorării unor locuri spectaculoase. Desigur, și costurile sunt pe măsura vacanțelor de vis.

Costurile vacanței în destinația aleasă de Carmen Grebenișan sunt departe de a fi modeste. Prețurile pentru cazare încep de la 600 de dolari pe noapte, iar pentru mâncare și băutură, suma poate ajunge la 400 de dolari pe noapte.

Cu toate acestea, pentru Carmen Grebenișan banii nu contează atunci când vine vorba de „savurarea” vieții. Este clar că influencerița este dispusă să investească în momente de liniște și bucurie, asta pentru că a ales un hotel retras, chiar pe malul mării Caraibelor, oferindu-i o oază de relaxare și confort.

c3.jpeg

Carmen Grebenișan și-a cumpărat apartament în București

După doar câteva săptămâni de când a anunțat că ea și Alex Militaru divorțează, Carmen Grebenișan și-a cumpărat apartament. Și-a făcut bagajele și a părăsit definitiv căminul conjugal din ultimii ani.

Chiar dacă Alex Militaru a negat divorțul de Carmen Grebenișan, spunând că nimic din ceea ce ea a spus despre separare nu se va întâmpla, aceasta demonstrează contrariul. Recent, și-a cumpărat un nou apartament, în care s-a mutat deja.

Noua locuință a vedetei nu a fost deloc ieftină, dar nimic nu a fost mai important decât liniștea și fericirea ei. Prin urmare, nu s-a uitat la bani și și-a cumpărat locuința care a fost pe gustul ei, fiind pregătită pentru a începe un nou capitol în viața sa.

c4.jpeg

Comentarii Facebook